Skip to content

Nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van het sport en-of preventieakkoord?
Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Stuur een e-mail naar info@sportakkoorddijkenwaard.nl onder vermelding van ‘nieuwsbrief’.

Nieuwsbrieven

2024

Het nieuwe jaar is alweer van start gegaan. Een jaar waarin we met elkaar weer veel mensen in beweging willen zetten. We wensen via deze weg iedereen een mooi, sportief en actief 2024 toe met veel samenwerking, informatie delen en ondersteuning. Tijd om jullie te informeren over enkele nieuwtjes.Te beginnen met het nieuwe Sportbedrijf.

Dijk en Waard Sport BV

Vanaf heden is het nieuwe sportbedrijf te vinden onder Dijk en Waard Sport BV. Medewerkers van het voormalige Langedijk Actief en Heerhugowaard Sport zijn allen actief onder deze nieuwe naam. In het sportbedrijf zijn momenteel zeven buurtsportcoaches, twee sportmakelaars en een aantal sportinstructeurs actief die voor heel Dijk en Waard aan de slag zijn. In de volgende nieuwsbrief gaan we iedereen aan jullie voorstellen. Momenteel wordt er nog volop gewerkt aan een logo, nieuwe emailadressen, website etc. zodra deze up-to-date zijn informeren jullie natuurlijk. Wij zijn nu nog te bereiken op de bekende emailadressen, websites tenzij anders vermeld is.

Nieuwe subsidieregeling

Als het goed is hebben jullie via Luke Mulder, senior beleidsmedewerker Sport, een mail ontvangen over de nieuwe subsidie regeling. Deze willen wij voor de zekerheid ook nog even met jullie delen. Let er op dat je de meeste kans hebt voor de toekenning van de subsidieaanvraag als deze voor 15 februari wordt ingediend. Zie hier de link naar de regeling. Mochten er vragen zijn, stel ze dan gerust.

Netwerkontbijt
Na de eerste succesvolle netwerkontbijten in 2023 wordt nu alweer de eerste van 2024 voorbereid. Zet 19 maart alvast in de agenda. Deze keer op de locatie van Artfarm van 8:30-10:00 uur. De officiële uitnodiging volgt binnenkort. Nog nooit een uitnodiging ontvangen? Geef je mailadres door via info@dijkenwaardsport.nl en geef aan dat je graag een uitnodiging netwerkontbijt ontvangt en we zetten je op de lijst. Nieuwsgierig naar de uitkomst van het laatste netwerkontbijt? Klik hier.  

 Met vriendelijke groet,

Jasmijn (jasmijnvanvliet@dijkenwaardsport.nl) en Denice (denicevanappeldoorn@dijkenwaardsport.nl)
Sportmakelaars Dijk en Waard Sport

2023

Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief Juni
Nieuwsbrief Maart

2022

Nieuwsbrief December
Nieuwsbrief Oktober
Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief Juni
Nieuwsbrief April
Nieuwsbrief Januari

2021

Nieuwsbrief December
Nieuwsbrief Oktober
Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief Juli
Nieuwsbrief April
Nieuwsbrief Maart
Nieuwsbrief Januari

2020

Nieuwsbrief December
Nieuwsbrief Oktober
Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief Juli
Nieuwsbrief Juni
Nieuwsbrief Maart