Skip to content

 

 

Het sport- en preventieakkoord heeft een scala aan mogelijkheden voor het netwerk. Op deze pagina staan tools die praktisch en makkelijk toepasbaar zijn.
Ontdek je zelf een handige tool mail het dan naar info@sportakkoorddijkenwaard.nl dan plaatsen wij het op deze pagina. Alvast bedankt.

Veilig sportklimaat
Het centrum veilige sport heeft een tool ontwikkeld die helpt op een eenvoudige manier inzicht te geven in wat je kunt doen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.
Zij hebben vijf stappen ontwikkelt waarmee je het sportklimaat makkelijk optimaliseert.

High 5! Op naar een veilige sportcultuur

https://centrumveiligesport.nl/preventie/tools-en-informatie/high5-stappenplan-tool

 

Opleiding & Bijscholing
Aan het sport- en preventieakkoord is een zogenoemde servicelijst gekoppeld. In de servicelijst staan opleidingen, bijscholingen, cursussen die gevolgd kunnen worden.
Neem eens een kijkje op sportopleidingen.  Heb je een opleiding gevonden mail dan naar info@sportakkoorddijkenwaard.nl dan kijkt de sportmakelaar mee naar de mogelijkheden.

 

Sport rook vrij
Aan de slag met een rook vrij sportterrein, laat het zien met de gratis beschikbare rookvrije borden. Bekijk hier hoe HCM Arnhem en VV Desto in vier stappen een rookvrije sportterrein zijn geworden. Rookvrij sportterrein. Vandaag nog starten? Hier vindt je de informatie Aan de slag.

https://www.youtube.com/watch?v=BFPwjy_zOQE